Skinvisie
Over ons

Skinvisie Hair & Beauty bestaat inmiddels vijf jaar op een unieke plek in Oostvoorne, maar de passie voor haarcreaties is veel ouder.

Na de middelbare school ben ik naar de kappersacademie in Rotterdam gegaan, en werd mijn 1e stageplek de bekende Rotterdamse kapsalon van John Postmus op de Lijnbaan. En na al die jaren vind ik het nog steeds geweldig om mensen blij te maken met een mooi en creatief kapsel of het plaatsen van hairextensions. Naast mijn passie voor haarcreaties, ben ik ook Ambos gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Dus u kunt voor een totale metamorfose bij Skinvisie terecht. Mensen die in mijn salon komen kiezen voor de persoonlijke aandacht, de creativiteit en de ouderwetse gezelligheid. Terwijl ik uw kapsel onder handen neem kunt u genieten van een lekker kopje koffie of een ander drankje.

Dus kiest u ervoor om in een gezellige sfeer uw kapsel laten knippen, kleuren of te stylen of te genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling ? Maak dan een afspraak bij Skinvisie Hair & Beauty !!

banner-overons